0

sorry prenz

sorry prenz lame x update blog kesayangan ku ini tp jgn risau nt akan ku xtive kan diri ini tuk bloge masa je yg menentukan bila k...cuma 1 d harap kan korg doa kan aus dpt keje yg lebih relex balik lepas nie k........cyg semua
0

ANTARA PIC PADA ABPBH 09

seronok ooo dp menghadirkan diri tuk thn 2009 abpbh nie....pengecara tahun nie lebih mantap dr tahun lepas abpbh 08.siapa?Lu pikir la sendiri.... ini antara pic aus n rakan serta artis2 yg mbr snap kan banyak lg nk tgk yg lain2 dlm FB aus k hehehehehee....pic yg pertama tu dah mcm kene sangkut kt mata kail je kan wakakaka
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
0

LAMAN SOSIAL PALING POPULAR FB

Photobucket
haiiiiiiiyakkkkkkkkk....kepada semua yg ada mengikuti DESA.FM terima kasih diucapkan,skang nie aus nk citer la siket sjak kebelakangan nie fb popular sgt2 smpi tahap dah mcm virus la pulak...ye la smpi org sangup bangun pg2 buta mcm nak bersahur tuk jaga kebun la, restoran la,ikan la,ladang la adoiiiii....tp sud terkecusli ok hahahahah dah malas nk jaga...cuma update apa yg patut jer la...so nk korg semua yg ada FB jgn lupa cari aus menggunakan >>>>>aus_kelisa@yahoo.com....dan jgn lupa juga utk add FB DESA.FM>>>>search>>DESAFM DESA jgn lupa add k....banyak yg di update kt fb desafm terutama berkenaan topik2 yg dibawa penyampai2nya..:)
0

ALAMAK sowi

Salam semua yg ada mengikuti blog tak seberapa nie...aus bz sgt so susah nk up date blog..apa2 pown akan ku cuba up date siket2 eh...apa2 pown terus dgr desafm...
0

AJL-24

Hah sape yg x nak amik peluang tgk AJL-24 secara live betol?jd aku antara org yg beruntung la kire sbb dapat tiket AJL-24 tq kt naim hashim dan juga faizal sbb bawak aku dan kasi aku tiket pree hehehehehe

PhotobucketPhotobucket
inilah naim hashim newsreader d suriafm...baju merah nie plak kwn kepada naim


apa2 pown kwn2 mmg AJL-24 nie hebat sbb apa aku kata mcm tu,tgk je la lagu2 yg masuk bertanding,lepas tu persembahan selingan dia pown power2 beb..cuma rugi tuk org yg duk kt umah x dpt tgk lawak si Nabil,Sharifah Shahira,Angah bila iklan diorg muncul la, leser siot mulut nabil masa tu hahah x kesah ar yg penting kelakor

Photobucket

dan yg paling penting skali aku terserempak la pulak gan penyampai radio idola aku si Farah Fauzana...(wei korg jgn lupa undi dia tuk ABP ok) hahahah tgh mencugap2 aku masa tu sbb berlari ke tandas bila nampak fafau perhh dgn pantas keluar kan hp snap skali...kesian bro lepas aku tu x dpt amik pic sbb fafau nk cepat..dia bro tu pown satu hal lembab wakakak sape la tu heheheh.

Photobucket

MMG BEST AJL -24
0

DUARIBUSEMBILAN

Sepanjang 2009 mcm2 berlaku,yg gumbira..yg sadishhhh semua ada.apa2 pown segala2 nya adalah pelajaran baru utk kita bawa ke 2010 yg akan tiba.Tapi jgn pulak ada diantara kita melakukan kesilapan yg dah korg lakukan masa 2009 nie ok.Tak salah rasanya kalau dikenang kesilapan lalu,bukan nak pandang belakang tp mengajar diri kita supaya belajar dr kesilapan.

Photobucket

Apa yang diharapkan pada 2010 nanti adalah kegembiraan,kebahagian dan kesenangan,korg pown mesti nak mende2 tu kan sapa tak nak bahagia kan,oleh yang demikian praktikan apa yg telah dipelajari pada tahun 2009 utk mengapai kejayaan pada 2010,smoga kita semua berjaya mencapai azam dan segala yg dirancang utk 2010
0

ADOIIII BUAH HATI AKU!!!!

adoiiiiiiii...kemalanagn tak berbau..selalu org ckp mcm tu kan..mmg betul pown,dah jd baru dia berbau,sama ada bau brek atau pown mende terbakar..huaaaaaaaa 25/12/2009 hari malang utk persona kesayangan aku a.k.a buah hati aku...apa tak nye..aku dah melangar kereta org.sian bro tu dah la baru amik org rumah dia huhuhuhuh.tp aku dah mintak maaf,tp kalau kene kt korg mesti panas gak kan sbb kita tak wat apa2 tetiba org langar..kalau aku pown panas so masa dia marah aku,aku paham n wat dek je sebab mmg salah aku..

masa kejadian nk kata laju...?tak kot....tapi yg wat terlangar tu munkin sbb cuai aku sebok sembang gan mbr..lepas tu plak ada mangkuk ayun yg pakai keter baeeek punya bleh masuk depan aku x bagi signal .******k betul .......dah tak pasal2 aku elak n cuba masuk celah antara 2 keter tu erm nk wat mcm mana kene jugak..tu yg luka kiri n kanan persona aku huaaa sian dia siot..sebbaik aku gan kwn2 tak der apa2,cuma aku gan mbr sebelah aku kepala ada peningf siket sbb hentam cermin keter smpi retak errrrrr.

pesanan aku..berhati2 d jalan raya,pakai tali pinggang keledar...bersedia dgn sebarang kemungkinan ok nie ada pic buat hati aku ...

PhotobucketPhotobucket